Uncategorized
M&M na sejmu Agra

Obiščite nas na sejmu AGRA! 

Ob zaključku poletja vas vabimo, da nas obiščete na šestdnevnem sejemskem dogajanju mednarodno kmetijsko-živilskega sejma AGRA, ki bo 20.-25. avgusta 2016 v Gornji Radgoni.

Ker se zavedamo pomena učinkovitega upravljanja z delovnimi stroji in opremo, vam bomo podrobneje predstavili program za ustrezno delovanje in vzdrževanje ter doseganje prihrankov na sejmu Agra.

Za strokovni posvet in klepet vam bodo na voljo naši tehnični strokovnjaki in strokovno prodajno osebje. Predstavili vam bomo številne novosti z naše prodajne ponudbe in delili koristne informacije za lažje, zanesljivejšo in učinkovitejše delo tako v kmetijstvu, ostalih vrstah industrije kot pri delu doma.

Podrobneje vam bomo predstavili:

 • Kmetijske verige proizvajalca Renold– odlične rešitve za balirne stroje.
 • Širok nabor visoko kakovostnih maziv– svetovno priznanih proizvajalcev Addinol, Pakelo in North Sea Lubricants. Glede na namembnost, vaše zahteve in tehnične specifikacije opreme, vam bomo svetovali pri izbiri najučinkovitejšega in najustreznejšega maziva za vašo opremo (OEM kakovosti).
 • Jermena– za težko kmetijsko mehanizacijo, kmetijske delovne stroje, multikultivatorje in vrtne kosilnice priznanih proizvajalcev Pix, Optibelt in Bando.
 • Mazalna tehnika– kot uradni Golden Partner podjetja Pressol, vam bomo predstavili široko linijo izdelkov; mazalk, tlačilk, mazalic, pršilk, črpalk za olje, oljne lovilce, lije (trahter), transportne rezervoarje za dizelsko gorivo in drugo mazalno opremo.
 • Širok program ležajne tehnike– obsegal bo linijo ležajnih ohišij, očesnih ležajev, prirobničnih ohišij z ležaji, kroglične ležaje in mnogih drugih, ki so najpogosteje uporabljeni v kmetijstvu.
 • Tehnična in hlevska guma– je zaradi svoje mnogostranske uporabe nepogrešljiv material, tako pri strokovnem delu kot pri delu doma. Predstavili vam bomo tipe gum in raznovrstna področja njihove uporabe.
 • Tehnična plastika oz. koterm palice in plošče– s katero se učinkovito nadomešča raznovrstne materiale kot npr. kovino, les itd. Naša ponudba ja praktično neomejena, izdelujemo tudi izdelke po vaši tehnični risbi.
 • Industrijska kolesa– podjetja Liv Kolesa- tukaj vam bomo predstavili širok nabor koles različnih namembnosti. To so kolesa za kmetijske stroje, samokolnice, transportne vozičke in številne kmetijske priključke, transportne posode, itd.
 • Elektro motorji in reduktorji,
 • Hidravlična in oljna tesnila,
 • in mnogo drugega.

*TEHNIČNI POSVET s prodajnim predstavnikom podjetja Optibelt.
V torek 23.8. 2016 bo z nami strokovnjak g. Janko Arnuš podjetja Optibelt, ki vam bo z veseljem svetoval na področju uporabe jermen.

Obiščite nas in poklepetajte z nami v hali C2 na razstavnem prostoru št. 615.

Veselimo se druženja z vami!

Ekipa M&M Intercom
Zanesljiv tehnični partner

CRT50408-min CRT50411-minCRT50337-min

MM Intercom spletna trgovina

st_izdelkov

Zanesljivost

100% varen nakup


dostava

Hitra dostava

1-2 delovna dneva


placila.png

Način plačila

tudi po povzetju / predračunu

Spletna trgovina

MM Intercom spletno mesto

st_izdelkov

“One stop shop” za najzaneslivejšo oskrbo

Več kot 100.000 različnih artiklov


dostava

Priznana kakovost. Zagotovljena rešitev.

Izbor svetovno znanih proizvajalcev


placila.png

Za neprekinjeno delovanje proizvodnje

M&M asistenčni center

Spletno mesto